Deze app is geoptimaliseerd voor een liggend beeld, neem dan flip je toestel.
menu

concept

afílo brengt uw ideeën tot leven.

afílo, interieurdesigner

Een hedendaags interieur, dat is een ruimte die al onze verlangens invult: levenskunst, functionaliteit en ergonomie.

afílo stelt unieke interieurs samen op basis van gerenommeerde merkencollecties. Betaalbaar en op maat.

Op zoek naar een intelligente dressing, een keuken of een badkamer die uw woning een echte meerwaarde geeft? afílo begeleidt u van ontwerp tot realisatie. Raadpleeg onze rubriek Diensten voor meer informatie. Of kom gewoon langs in onze showroom. Om uw inrichting af te werken, kan u kiezen voor een canapé, salontafel, lamp of een ander decoratie-element met heldere en krachtige lijnen. In harmonie met uw interieur en levensstijl.

Betrouwbaarheid, technologie, innovatie

De merken die afílo selecteert, hebben hun klasse ruimschoots bewezen. Sommige al meer dan een halve eeuw lang. Ze bieden u het perfecte evenwicht tussen luxe en strak design, tussen trendy en duurzaam. Alle collecties worden gemaakt in Europa en genieten van een garantie.

Milieu

De edele en milieuvriendelijke materialen komen volledig tot hun recht. Het gecertifieerde hout, het metaal, tijdloos. En het glas, bij uitstek recycleerbaar.

U wil een interieur dat bij u past? Wij luisteren naar u.

 

Een kleine anekdote…
A filo is een Italiaanse uitdrukking die verwijst naar het schietlood. Een emblematisch werktuig dat symbool staat voor vakmanschap, precisie en helderheid. In een resoluut hedendaagse sfeer.